Kik vagyunk?

Lélfai Gyöngyvér

pszichodráma asszisztens, pszichodráma vezető jelölt, közgazdász, üzletviteli tanácsadó

Mikor először találkoztam a Pszichodrámával, fogalmam sem volt róla, hogy ez egy Találkozás. Évekkel később egy önismereti pszichodráma csoport első napján döbbentem rá, hogy én már ismerem Őt. Igazán közel 2015-ben kerültünk egymáshoz, s immár tudatos döntés volt mindkettőnk részéről, hogy az elkövetkező években egymás életének része leszünk. Kisebb - nagyobb akadályokat gördített az élet kapcsolatunk épülése útjába, de ezek nemhogy eltávolítottak volna minket egymástól, hanem mind szorosabbra fűzték, és fűzik a mindennapokban is kettőnk életszövetét. 2021-ben váltam hivatalosan is pszichodráma asszisztenssé, jelenleg felsőfokú pszichodráma vezető képzésre járok.

Abban foglak támogatni, hogy az érzéseiden keresztül megtaláld az utat önmagadhoz, mert ez egy fontos lépés ahhoz, hogy másokhoz a számodra elfogadható módon tudj kapcsolódni.

Vermes Ádám

pszichodráma asszisztens, pszichodráma vezető jelölt, informatikus mérnök, brief coach

2011-ben találkoztam először a pszichodrámával. 600 óra dramatikus önismereti munka és 180 óra asszisztensi képzés után 2019-ben végeztem, mint pszichodráma asszisztens. Jelenleg felsőfokú pszichodráma vezető képzésre járok.

Vezetőként mindig arra törekszem, hogy közösen megtaláljuk az éppen aktuális legfontosabb kérdésed. Hiszem, hogy a kérdésedre a legjobb válasz benned van. Célom, hogy a válaszhoz vezető úton segítselek és vezesselek.

A Magyar Pszichodráma Egyesület keretein belül képződünk.

Szupervízorunk: Zánkay András, kiképző pszichodráma vezető, szupervízor
Kiképzőink: Aszalós Péter és Hunya Csilla; Daubner Eszter és Dr. Szabó Gergely